Başkan Oktay, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

• 7 Kasım 2022
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Ulaşılabilir, hesap verebilir ve halk odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, esnaf ziyaretleri ve site toplantılarına devam ediyor. “Kapınızı Çalıyor, Ortak Akılda Buluşuyoruz” sloganıyla Yaşamkent Sitesi’nde düzenlenen toplantıda site sakinleriyle bir araya gelen Başkan Oktay, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Mehmet Oktay, “Marmaris’i ortak akılla yönetiyoruz, mümkün olduğu kadar talep, öneri ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Marmaris’in her noktasına yetişmek için büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi.