Başkan Tarhan: “Burada üretim olacak, sanatın her dalı olacak”

• 7 Kasım 2022
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kanal 33 televizyonunda Ahmet Özdemir’in sunduğu Gündem adlı programın konuğu oldu.

Başkan Neşet Tarhan, canlı yayınlanan programda, yaptıkları çalışmalara ve ilçedeki değer artışına dikkat çekti. Mutlu Yaşam Köyü’nün hikâyesini de anlatan Başkan Tarhan, “Örneklerini Avrupa’da gördüğümüz projeleri Türkiye’ye uyarlayarak, Köy Enstitüsü mantığıyla hayata geçirdik. Burada üretim olacak, sanatın her dalı olacak, kısa süreli konaklama yapılabilecek, çadır kampları kurulabilecek. Yurtdışından gelen konuklarımızı da burada misafir ediyoruz. İnsanlar spor yapıyor, üretim aktivitelerine katılıyor, organik ürünlerle kahvaltı yapabiliyor,” dedi.