Bayraklı Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı

• 7 Kasım 2022

Bayraklı Belediyesi’nde, Bayraklı A.Ş. ve DİSK Genel İş 6 No’lu Şube arasında süren, 1.285 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Taraflar arasındaki uzlaşma gereği ücretlere %60 oranında zam yapıldı. 2022 yılı için en düşük maaş 11.592 TL oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana işçimizin alınterinden ve emeğinden yana tavır takındık. Hayat pahalılığı ve artan enflasyon karşısında zor günler geçiren çalışanlarımızı rahatlatacak bir sözleşmeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.