Büyükçekmece Belediyesi’ne Altın Karınca ödülü

• 7 Kasım 2022
Büyükçekmece Belediyesi’nin iki projesi Altın Karınca Ödülü aldı.

Altın Karınca 2022’de, afet yönetimi, akıllı şehir uygulamaları, iklim değişikliği ve çevre yönetimi, kentsel mimari ve tasarım, kentsel planlama ve altyapı, kültür ve sanat, sosyal hizmetler, ulaşım ve hareketlilik, yerel kalkınma, yönetişim ve katılımcılık olmak üzere toplam 10 kategoride ödüller verildi. Büyükçekmece Belediyesi, kentsel planlama ve altyapı kategorisinde “Uçangöz Albatros”, yönetişim ve katılımcılık kategorisinde “2050 Büyükçekmece Vizyon Projesi” ile ödüle layık görüldü. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projeler için ekibine teşekkür etti.