Ceyhan Belediyespor Güreş Takımı, başarıdan başarıya koşuyor

• 7 Kasım 2022

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in destek verdiği güreşçiler, her geçen gün madalya sayısını artırıyor. Ceyhanlı sporcular, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nda üç altın, iki gümüş, iki bronz madalya kazandı. Ceyhan’da sporu yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Hülya Erdem, “Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden hareketle, sporcuların topluma faydalı olması için aralıksız çalışıyoruz. Gençlere sporu sevdiren teknik heyete, başarı kazanarak Ceyhan’a dönen sporculara, çocuklarına sporu aşılayan tüm ailelere teşekkür ederim,” dedi.