Edebiyat Buluşmaları devam ediyor

• 7 Kasım 2022
Çiğli Belediyesi Edebiyat Buluşmaları devam ediyor.

Çiğli Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Çiğli Belediyesi Edebiyat Buluşmaları devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği yazma atölyesine, yazar Sevim Korkmaz Dinç, Şerife Yalçınkaya, Gönül Çatalçalı, Ferda İzbudak Akıncı, Sülbiye Yıldırım, Kamile Yılmaz, Atiye Tümüklü, Gülden Aykanat, Deniz Uluköse Ceylan ve Emine Şimşek Emiral katılıyor. Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde Çiğlili kadınlarla buluşan yazarlar, deneyimlerini, tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini paylaşıyor. Başkan Utku Gümrükçü, “Çiğlili kadınların hikâyelerinin okurlara ulaşması ve daha fazla sayıda kadının edebiyata yönelmesi için bu hikâyeleri kitaplaştıracağız,” dedi.