Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi hizmete sunuldu

• 7 Kasım 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden Tıp Merkezi’ne, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve Destek Merkezi’nden İsmail Hakkı Tonguç Kütüphanesi’ne kadar birçok hizmeti barındıran Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi, “150 Günde 150 Proje” kapsamında hizmete sunuldu. Açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uyuşturucu uyarısı yaptı, kent genelinde uyuşturucu kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekti. Başkan İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un kısa ve nezaketli bir konuşma yaptığını da vurguladı.