“Gemlik Kitap Limanı” sona erdi

• 7 Kasım 2022
Gemlik Belediyesi’nin düzenlediği “Gemlik Kitap Limanı” sona erdi.

On gün süren Gemlik Kitap Limanı’nda edebiyattan siyasete, teknolojiden doğal afetlere kadar 21 farklı program düzenlediklerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, fuardaki oyun alanında Gemlikli çocukların doyasıya eğlendiğini, becerilerini geliştirme imkânı bulduğunu söyledi. Fuarda, Gemlik’ten ve çevre il/ilçelerden yaklaşık 25.000 kişiyi ağırladıklarını belirten Başkan Sertaslan, “Fuar boyunca farklı alanlarda, toplumun farklı kesimlerine hitap eden pek çok program gerçekleştirdik. Bu programlar aracılığıyla toplumsal barışa katkıda bulunmak istedik. Gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların keyifle takip edeceği programlar düzenlemeye devam edeceğiz,” dedi.