“Güçlü Kadın Sağlıklı Nesil” projesine Yerel Kalkınma Ödülü

• 7 Kasım 2022
Avcılar Belediyesi, “Güçlü Kadın Sağlıklı Nesil” projesiyle Yerel Kalkınma Ödülü aldı.

Marmara Bölgesi’nin ve Türkiye’nin en prestijli projelerinin yarıştığı 9. Altın Karınca belediyecilik ödülleri sahiplerini buldu. Daha önce “Oku Avcılar” adlı dijital kütüphane projesiyle akıllı şehir uygulamaları kategorisinde ödül alan Avcılar Belediyesi, bu kez “Güçlü Kadın Sağlıklı Nesil” projesiyle yerel kalkınma kategorisinde ödüle layık görüldü. “Anne Sütü”, “Bebek Taksi” ve “Anneme İyi Bak” olmak üzere üç bölümden oluşan proje kapsamında annelerin ve bebeklerin yeni hayatlarına avantajlı şekilde başlaması hedefleniyor. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Biz, bu ödülü 458.000 vatandaş için aldık. Avcılar, ödüllere layık bir ilçe. Biz de Avcılar’a layık olmak için çalışıyoruz,” dedi.