Hatay Büyükşehir spor hizmetlerini sürdürüyor

• 7 Kasım 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ndeki spor kursları devam ediyor.

2015 yılından bu yana sporseverlere, millî sporculara ve takımlara hizmet veren Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, binlerce vatandaşa spor yapma imkânı sunuyor. Merkezde, tenis kortları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları yer alıyor. Vatandaşların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kondisyon, step aerobik, reformer, zumba, yoga eğitimleri veriliyor. Olimpik yüzme havuzunda, okçuluk ve satranç odalarında geleceğin başarılı sporcuları yetişiyor. Merkezde, Hatay Büyükşehir Belediyesporlu profesyonel sporcuların 42 yaşam odası da var. Sağlıklı yaşamın merkezi olan tesiste, üyelere özel diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyor.