Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı tekrar başladı

• 7 Kasım 2022
Kadıköy Belediyesi, Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı tekrar başladı.

Türkiye’deki ve dünyadaki en kapsamlı insan hakları eğitim programlarından biri olan Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP) başladı. Program, 27 Aralık’a kadar devam edecek, kadınların özel ve kamusal alanda haklarını kullanmasına, hak ihlallerinin önlenmesine, toplumsal, hukuki ve siyasi değişime yönelik örgütlenmenin yapılmasına katkıda bulunacak. Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı, hukuki okuryazarlık konusunda farkındalık yaratmayı, kadınların kendi kendini güçlendirmesine destek olmayı, grup üyeleri ve diğer KİHEP grup katılımcıları arasındaki dayanışmayı geliştirmeyi hedefliyor. Programa katılım için Kadıköy Belediyesi Rasimpaşa Sosyal Hizmet Merkezi’nden bilgi alınabilir.