Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Korfbol Şampiyonası düzenlendi

• 7 Kasım 2022

Korfbol Şampiyonası Avrupa elemeleri, Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Şampiyonanın açılış seremonisine, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Türkiye Korfbol Millî Takım antrenörü ve organizasyon başkanı Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Yüksel Abdikoğlu ve sporcular katıldı. Korfbol hakkında bilgi alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yedi ülkeden gelen 150 sporcunun Kemer’de konakladığını belirtti. Başkan Topaloğlu, Kemer’in spor turizminin başkenti olması için çaba gösterdiklerini ifade etti.