“Kendi Kentimde 1 Gün Turistim” uygulamasına mahalle muhtarları katıldı

• 7 Kasım 2022
Safranbolu Belediyesi’nin başlattığı “Kendi Kentimde 1 Gün Turistim” uygulamasına mahalle muhtarları katıldı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda başlayan gezinin ilk durağı, Hayır Çarşısı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Leyla Dizdar Kültür Merkezi oldu. Daha sonra, Temizlik İşleri,  Arıtma Tesisi, Su ve Kanalizasyon, Park ve Bahçeler Müdürlükleri ziyaret edildi. Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği’nde verilen brifingi ve öğle yemeğini Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Barınma Merkezi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Uygulama ve Üretim Birimi, İşletme Müdürlüğü, Hıdırlık Seyir Tepesi, Tarihî Çarşı gezisi takip etti. Başkan Elif Köse, “‘Kendi Kentimde 1 Gün Turistim’ uygulamamıza gösterilen ilgiden mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu etkinlikle hem misafirlerimiz hem de ilçe sakinleri Safranbolu’yu inceleme, tanıma fırsatı buluyor,” dedi.