Mersin Büyükşehir’den soru bankası desteği

• 7 Kasım 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi kapsamında lise ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere soru bankası desteğinde bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda hem YKS hem de LGS sınavında başarılı sonuçlar elde eden Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kurs merkezleri, bu yıl da öğrencileri sınava hazırlıyor. Kurs merkezleri ücretsiz. Merkezlerde, ücretsiz deneme sınavları yapılıyor, öğrencilerin kaynak kitap ihtiyacı karşılanıyor. Öğrencilere, ücretsiz soru bankası dağıtılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, belediye bünyesinde faaliyet gösteren 17 kurs merkezinde sadece ders anlatmadıklarını, öğrencilerin motivasyonunu artırmak için etkinlikler, konserler ve açık hava faaliyetleri düzenlediklerini belirtti.