“Muğla İklim Değişikliğini Konuşuyor” çalıştayı düzenledi

• 7 Kasım 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla İklim Değişikliğini Konuşuyor” çalıştayı düzenledi.

Bilim insanları, gazeteciler ve yazarlar Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği çalıştayda bir araya geldi. Çalıştayda, ortak akıl ve bilimsel yöntemlerle tüm paydaşların neler yapması gerektiği, iklim değişikliğinin ülkelere ve kentlere etkisi hakkında bilgi verildi. Tuncay Mollaveisoğlu’nun moderatörlüğündeki söyleşiye Güven İslamoğlu ve Buket Uzuner katıldı. Tarım yazarlarından Ali Ekber Yıldırım da çalıştayda konuşma yaptı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’nın rant açısından saldırı altında olduğunu ve bunu önlemek için mücadele ettiklerini vurguladı.