Seyhan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor

• 7 Kasım 2022

İhtiyaç sahibi vatandaşların adına tanımlanacak kartla gıda, giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarının ücretsiz karşılanabileceği “İhtiyaç Bankası”, Temel İhtiyaç Derneği işbirliğiyle hayata geçirildi. Bey Mahallesi’nde hizmete giren İhtiyaç Bankası’nın açılışını, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, HDP İl Eş Başkanları Helin Kaya, Mehmet Karakış, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yaptı. Törende konuşan Başkan Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet ettiğini belirtti. Ekonomik krizden olumsuz etkilenen vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için belediyelerin önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Başkan Akay, vatandaşların yanında olduklarının altını çizdi.