Tekirdağ spora dönük çalışmalarını sürdürüyor

• 7 Kasım 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi’ni hizmete açtı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, projelerine devam ediyor. Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi, Muratlı’nın düşman işgalinden kurtulduğu 2 Kasım’da vatandaşların hizmetine sunuldu. 3.866 metrekarelik alana inşa edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi’nde, açık halı saha, basketbol ve voleybol sahası, prefabrik soyunma odası ve yeşil alan yer alıyor. Muratlı Yüzme Havuzu’nun bulunduğu alana fitness salonu, ekipman ve zemin kaplaması yapıldı. Başkan Kadir Albayrak, “Tekirdağ genelinde vatandaşların spor yapabileceği, kültür-sanat etkinliklerine katılabileceği, sosyalleşebileceği alanlar yapmaya devam ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi de ilçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Projenin sözleşme bedeli 3.308.000,72 TL’dir,” dedi.