Üniversiteli Aile Desteği Programı sürüyor

• 7 Kasım 2022
Lüleburgaz Belediyesi, Üniversiteli Aile Desteği Programı çerçevesinde 154 üniversiteliye 355.500 TL’lik destekte bulundu.

Lüleburgaz Belediyesi, Üniversiteli Aile Desteği Programı’nda üçüncü dönem başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara destek olan Lüleburgaz Belediyesi, üniversite öğrencilerinin ailelerinin de yanında olmaya devam ediyor. Güz döneminde Üniversiteli Aile Desteği Programı’nı hayata geçiren Lüleburgaz Belediyesi, 154 üniversite öğrencisinin ailesine 355.500 TL’lik destekte bulundu. Lüleburgaz Belediyesi, bugüne kadar 472 üniversite öğrencisine destek verdi, destek tutarı 1 milyon 67 bin 500 TL’ye yükseldi. Lüleburgaz Belediyesi, önümüzdeki dönemde de üniversite öğrencilerinin ailelerine destek olmaya devam edecek.