Bayraklı’da spor alanları modernize ediliyor

• 12 Aralık 2022
Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki basketbol ve futbol sahalarını modernize etmeye devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni spor alanları kazandırırken, mevcut tesisleri de yeniliyor. Spor okullarına, amatör spor kulüplerine ve sporseverlere hizmet veren Şehit Ümit Boz ve Doğançay Futbol Tesisleri’nde bakım-onarım işlemi yapıldı. Basketbol sahalarının bozulan zemini yenilendi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Spora verdiğimiz desteklerle her yıl binlerce vatandaşa çeşitli branşlarda spor yapma imkânı sunuyoruz. Çocuklar ve gençler, turnuvalara katılarak ilçemize dereceler kazandırıyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız,” dedi.