Başkan Tarhan üniversitelerle bir araya geldi

• 18 Aralık 2022
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toros Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay yapılan protokol kapsamında Toros Üniversitesi Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin eğitimi amacıyla kullanılacak Tirat Mutfak Atölyesi’ndeki ilk derse katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, öğrencilerle birlikte yemek yaptı. Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Görevlisi Dr. Ceyhun Uçuk’un konuk eğitimci olarak katıldığı derste, Gaziantep mutfağının tatlarından bıldırcın dolmasının dünya mutfağından tatlarla, holistik tabak sunumuyla birleştirilmesi eğitimi verildi. Başkan Tarhan, “Öğrenciler, eğitmenlerle farklı mutfakların lezzetlerini deneyimleyerek öğrenecek,” dedi.