Antika Pazarı ziyarete açıldı

• 19 Aralık 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan “Antika Pazarı” ziyarete açıldı.

“Antika Pazarı”, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in katılımıyla ziyarete açıldı. “Antika Pazarı”, her cumartesi açık olacak. Pazarın ilk gününde, gramofon, radyo, bakır eşyalar, dikiş makineleri, gaz lambaları, çantalar, vazolar, biblolar, kitaplar, plaklar, fotoğraf makineleri, daktilolar, eski paralar ve antika saatler vatandaşların beğenisine sunuldu. Antikacılar, ürünlerini satışa sundu. Antika tutkunları da nostaljik şarkılar eşliğinde geçmişe yolculuk yaptı. Meral Seçer, tezgâhları gezdi, antika eşyaları inceledi ve eşyalar hakkında bilgi aldı.