Balçova Belediyesi kadınlar için yeni proje hazırlığında

• 19 Aralık 2022
Balçova Belediyesi, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği’yle birlikte kadınlar için yeni projeler hazırlama kararı aldı.

Kadınların toplumsal hayatta güçlenmesi için çalışan Balçova Belediyesi, İzmir’deki birçok kadın sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu İzmir Kadın Kuruluşları Birliği’yle işbirliği yaparak kadınlar için yeni projeler hazırlama kararı aldı. Başkan Fatma Çalkaya’yı ziyaret eden birlik üyeleri, kadınlar için yeni hizmetler üretmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Çalkaya, ilçede cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldıran çalışmalara imza attıklarını, devletin yapması gereken birçok hizmeti vatandaşlara sunduklarını belirtti, “Biz, kadınların ekonomik ve toplumsal açıdan güçlü olduğunda birçok sorunun çözüleceğine inanıyoruz. Balçova, kadın hareketinin güçlü olduğu bir ilçe. Bu gücü büyütmek ve yaygınlaştırmak için tüm işbirliklerine açığız,” dedi.