Başkan Köse: “Hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye devam edeceğiz”

• 19 Aralık 2022
Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe merkezindeki çalışmaların yanı sıra Sadri Artuç Caddesi, Barış Mahallesi, Hüseyin Çelebi Mahallesi ve Babasultan Mahallesi’ndeki çalışmalar da sürüyor. Asfalt, parke, kaldırım döşeme ve yenileme, taş duvar, bordür, parklarda bakım-onarım, orta refüj gibi çalışmalara devam edildiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Tüm mahallelerde, caddelerde ve sokaklarda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşların daha iyi koşullarda yaşaması için çalışıyoruz. Hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye devam edeceğiz,” dedi.