Başkan Özyiğit, Süleyman Demirel Konfederasyonu üyeleriyle buluştu

• 19 Aralık 2022
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Süleyman Demirel Konfederasyonu üyeleriyle buluştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Özyiğit, Süleyman Demirel Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Muhammet Emin Atasever, Doğru Yol Partisi (DYP) 19. dönem Mersin milletvekilleri Asım Kaleli ve Ali Su, DYP İlçe Başkanı ve yöneticileri, eski belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmeye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Süleyman Demirel Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Öztürk de telefonla katıldı. Başkan Özyiğit, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılına doğru ilerlerken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda geleceğe güvenle bakan, tüm vatandaşların adil ve eşit koşullarda yaşadığı bir ülke için mücadele ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde tarihî bir sorumluluk üstlenerek çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi.