• 19 Aralık 2022
Çaycuma Belediyesi Atatürk Spor Merkezi’nde antrenmanlarını yapan yüzücüler, başarılarıyla adlarından söz ettiriyor.

Çaycumalı yüzücüler, Zonguldak’ta yapılan yüzme yarışlarında başarı üstüne başarı kazandı. 10-11 Aralık 2022 tarihlerinde Zonguldak’ta, Kilimli Yarı Olimpik Havuzu’nda Ulusal Gelişim Projesi ve Gençler Yüzme Yarışları yapıldı. Antrenmanlarını Çaycuma Belediyesi Atatürk Spor Merkezi’nin havuzunda yapan Çaycumalı yüzücüler, 9-10 yaş kategorisinde 16 il birinciliği, 7 il ikinciliği, 10 il üçüncülüğü, 11 il dördüncülüğü kazanarak yarışlara damga vurdu. Dereceye giren yüzücüleri kutlayan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.