Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi çalışanları, meslek tanıtım etkinliğine katıldı

• 19 Aralık 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi çalışanları, meslek tanıtım etkinliğine katıldı.

Kadının ve ailenin gelişmesi, güçlenmesi, sorun çözme kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde kurulan, koruyucu, önleyici ve eğitici danışmanlık hizmetlerinin verildiği Kadın Danışma Merkezleri faaliyetlerini sürdürüyor. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi çalışanları, Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde düzenlenen meslek tanıtım etkinliğine katıldı. Merkezde görevli Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Pınar Keklik, kendi meslekleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.