Eskişehir’de “Mobil Uygulama Gelişme Atölyesi” düzenlendi

• 19 Aralık 2022

Gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi, “Mobil Uygulama Geliştirme Atölyesi” düzenledi. Atölye hakkında bilgi veren Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, “Gençlere yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Düzenlediğimiz bu atölyede, ‘Kod yazmadan mobil uygulama geliştirmek mümkün mü?’ ‘Mobil uygulama tasarımı için nasıl bir yol izlenir?’ sorularına yanıt aradık. İOS ve Android tabanlı uygulama geliştirme, mobil uygulama geliştirmede no-code platformları, flutter ve flutterflow hakkında bilgilendirme yapıldı. Atölye sonunda örnek mobil uygulama geliştirme çalışması da gerçekleştirildi,” dedi.