Finike Belediyesi, aşırı yağış sonrası yaraları sarıyor

• 19 Aralık 2022

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike’de aşırı yağış sonrası meydana gelen tahribat hakkında bilgi aktardı. Başkan Geyikçi, yapılan çalışmalar hakkında Finike’yi ziyaret ederek incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AFAD Başkanı Yunus Sezer, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Ak Parti milletvekilleri Kemal Çelik, Atay Uslu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Geyikçi, bu tür afet durumlarında öncelikli amaçlarının can ve mal kaybını önlemek olduğunun altını çizdi, vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.