Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ulaşımda engelleri kaldırıyor

• 19 Aralık 2022

Gemlik Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak alanlar oluşturmaya devam ediyor. Ulaşımda engelleri ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Yol çalışmasını yaptığımız bölge, vatandaşların şikâyetlerine konu oluyordu. Bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 10.000 metrekare parke taş döşeyeceğimiz sokaklarda peyzaj alanları ve merdiven oluşturarak vatandaşların kullanımına sunacağız,” dedi.