“Halkın Ekonomisi” seminer dizisi başlıyor

• 19 Aralık 2022
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “Halkın Ekonomisi” seminer dizisi başlıyor.

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “Halkın Ekonomisi” seminer dizisi 21 Aralık Çarşamba günü başlıyor. Katılımcılar, “Enflasyon düşerken fiyatlar neden çıkmaya devam ediyor?”, “Baz etkisi nedir?”, “Ekonomik büyüme varsa, neden yoksullaşıyoruz?”, “Türkiye ekonomisine hangi kurumlar hangi araçlarla yön veriyor?”, “Finansal piyasalar nasıl işler ve riskleri nelerdir?” gibi sorulara yanıt bulacak. Kadıköy Akademi’nin uzman ekibi tarafından hazırlanan program, her çarşamba saat 19:00-20:30 saatleri arasında toplam dört ders olarak planlandı. Ekonomik, mali ve finansal okuryazarlığın geliştirilmesi hedefiyle başlayacak seminer dizisinin derslerini Prof. Dr. Ceyhun Elgin ve Prof. Dr. Abdullah Yalaman verecek.