Hatay Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor

• 19 Aralık 2022

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Sebze ve Meyve Hali’ni yeni yerine taşıyor. Antakya Sebze ve Meyve Hali, 170 dönümlük alan üzerine yapılacak. Tanıtım toplantısına, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve hal esnafı katıldı. Başkan Lütfü Savaş, “Büyükşehir olduktan sonra kentin tam ortasında, Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nin yanında 200 dönümlük bir alan satın aldık. Bu projeyi hayata geçirmek üzereyken hükümet bu işi önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na, sonra ilçe belediyelerine verdi, o yüzden için çok bekledik,” dedi.