Kemer Belediyesi’nden Kumluca ve Finike’ye destek

• 19 Aralık 2022
Kemer Belediyesi, Kumluca’ya ve Finike’ye destek oldu.

Yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile bir araya gelen, geçmiş olsun dileklerini ileten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, sel bölgesine iki arazöz ve 20 belediye personeli gönderdi. Başkan Topaloğlu, Kumluca’da ve Finike’de yaşanan sel felaketi sonrasında yaraların sarılması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Başkan Topaloğlu, “Sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İki arazöz ve 20 belediye personeli görevlendirdik. Selden sonra yapılan temizlik çalışmalarına ve diğer çalışmalara destek oluyoruz,” dedi.