Tepebaşı Belediyesi, Yerli Malı Haftası kapsamında etkinlikler düzenledi

• 19 Aralık 2022

Tepebaşı Belediyesi’nin tam zamanlı eğitim veren erken çocukluk eğitim merkezlerinde düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliklerinde keyifli anlar yaşandı. Çocuklar, rengârenk kartonlardan taçlar yaptı, yiyeceklerle sofra hazırladı, hamur yoğurdu, ekmek yaptı. Hazırlanan temsili manav dükkânında barkod okutarak meyve-sebze satış oyunu oynayan çocuklar, paylaşmanın, tutumlu olmanın ve Yerli Malı Haftası’nın önemini öğrendi. Aşağı Söğütönü, Sabiha Gökçen ve Yarbay Hüseyin Vecihi Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocuklar da düzenlenen etkinliklerle keyifli zaman geçirdi.