Torbalı’da yeni taziye evi hizmete açıldı

• 19 Aralık 2022
Torbalı Belediyesi, Ayrancılar Bölgesi’nin en büyük taleplerinden biri olan taziye evini hizmete açtı.

Mahalle ziyaretlerinde muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinleyen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Ayrancılar Bölgesi’nin taziye evi talebini yerine getirdi. Fevzi Çakmak Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nde taziye evi hizmete sunuldu. Kısa süre önce de Pancar’da taziye evinin açıldığını belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Sadece iyi günlerinde değil, en zor zamanlarında da vatandaşların yanında olmaya devam ediyoruz. Dayanışmanın en güzel örneklerinden birini daha hayata geçirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz,” dedi.