Uluslararası Antalya Piyano Festivali 22’nci defa düzenledi

• 19 Aralık 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali düzenledi.

22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, binlerce sanatseveri ağırladı. Festival, Almanya’nın en iyi performans sanatçıları Stephan Weh ve Marcel Dorn’dan oluşan Pianotainment’ın dört el piyano gösterisiyle başladı. Festivalde, Pianotainment, Robert Lakatos, Tanini Trio, Evrim Turan, Diego Valdivia ve Ufuk&Bahar Dördüncü konser verdi. Festivalin son gününde sahne alan dünyaca ünlü ikili Ufuk&Bahar Dördüncü, Fransız empresyonistlerinin eserlerinden oluşan konserlerinde dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Ufuk&Bahar Dördüncü, festivale ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve festival ekibine teşekkür etti.