Askıda Hayatlar söyleşisi gerçekleşti

• 26 Aralık 2022
Çiğli Belediyesi, “Askıda Hayatlar” konulu söyleşi ve imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı.

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, “Askıda Hayatlar” konulu söyleşi ve imza gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinliğe, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernekler ve siyasi parti temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Çiğli’de yoksullukla mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Utku Gümrükçü, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülke yaratacağız,’ hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Çalışma alanı gereği büyük bir birikime ve tecrübeye sahip olan Hacer Foggo, Çiğli’de gördüğü aksaklıkları ve çözüm önerilerini bizimle paylaştı. Çiğli’de yaşayan hiçbir vatandaşa yalnız ve çaresiz hissettirmeyeceğiz,” dedi.