Aydın Büyükşehir’de hasat heyecanı

• 26 Aralık 2022

Tarımsal kalkınmaya yönelik projeleriyle adından söz ettiren Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında yetiştirilen sebzelerin ilk hasadı yapıldı. Sultanhisar’daki Aysera’da ata tohumlarından iyi tarım uygulamalarıyla üretilen sebzeler, Halk Ege Et Marketleri’nde tüketiciyle buluşuyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tarımsal üretimde çiftçilere örnek olmaya devam edeceklerini söyledi. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ziraat mühendislerinin kontrolündeki çalışmalar kapsamında bu yıl Yenipazar tatlı biberi ve Koçarlı pembe domatesi de üretiliyor.