Ayvalık Belediyesi’nden örnek proje

• 26 Aralık 2022
Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Otopratik Lafy tarafından hayata geçirilen proje kapsamında eski lastikler işlendi, Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan sokak hayvanları için konforlu yataklara dönüştürüldü. Eski lastiklerin barınaktaki hayvanların daha sağlıklı bir ortamda yaşaması için değerlendirildiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Böylelikle hem atık lastikler değerlendirildi hem de geri dönüşümün, çevreyi korumanın ve sokak hayvanlarına konforlu ortam yaratmanın önemi hakkında farkındalık yaratılmaya çalışıldı. Bu projede emeği geçen duyarlı firmamıza teşekkür ederiz,” dedi.