Bayraklı Belediyesi, sağlıklı yaşam semineri verdi

• 26 Aralık 2022
Bayraklı Belediyesi, farklı alanlarda eğitim seminerleri düzenliyor.

Bayraklı Belediyesi, farklı alanlarda eğitim seminerleri düzenliyor. Bu kapsamda Nene Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilere sağlıklı yaşam, cinsel sağlık ve üreme konularında seminer verildi. Bayraklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’yle Cahide Ahmet Dalyanoğlu Sosyal Hizmetler Merkezi işbirliğiyle düzenlenen seminerde, üreme sağlığının kadın yaşamındaki önemi, temizlik, beslenme, bedenin tanınması, kadınlara özel sorunlar, regl, meme kanseri, aile planlaması, koruyucu yöntemler, cinsel sağlık, hamilelik ve güvenli annelik hakkında öğrencilere bilgi verildi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Toplumun her kesimine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.