Büyükçekmece Belediyesi, Dünya Göçmenler Günü’nde etkinlik düzenledi

• 26 Aralık 2022

Göçmen vatandaşlar, Büyükçekmece Belediyesi’nin Dünya Göçmenler Günü’nde düzenlediği “Benim Ülkemin Lezzetleri” adlı etkinlikte bir araya geldi. Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisleri Mutfak Akademisi’nde, göçmen vatandaşların hazırladığı yöresel lezzetler tanıtıldı. Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu ve Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu, Türkiye, Romanya, ABD, Irak, Afganistan, Filistin, Türkmenistan’a ait lezzetleri tanıtan göçmen vatandaşlara teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.