Çorlu Belediyesi hizmetleri örnek oluyor

• 26 Aralık 2022
Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, örnek teşkil eden hizmetlere imza atıyor.

Kendi imkânlarıyla gerçekleştirdiği bakım-onarım çalışmaları, geri dönüşüm faaliyetleri ve sosyal yardım projeleriyle önemli çalışmalara imza atan Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hizmetleriyle göz dolduruyor. Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dokuz aylık süre zarfında çöp konteyneri bakım-onarım çalışmalarından 4 milyon TL tasarruf etti, tonlarca atığı da ekonomiye kazandırdı. Çorlu Belediyesi, Tekirdağ çevresinde kendi öz sermayesiyle “Sıfır Atık Mobil Uygulama Ödülü” almaya hak kazanan tek belediye oldu.