Devrek Belediyesi, halk oyunları ekibi kuruyor

• 26 Aralık 2022

Devrek yöresine özgü halk oyunlarının kalıcı olması, gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla kurulacak halk oyunları ekibi için üçüncü toplantı yapıldı. Devrek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Tığ başkanlığındaki toplantıya, halk oyunları eğitmeni Elvan Parmak, Şafak Zehra Ocakçıoğlu, Dilek Bozkurt ve Nurcan Sarı katıldı. Toplantıda, Devrek’e özgü folklorik kıyafetler üzerinde çalışıldı. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, “Devrek kültürüne ve geleneklerine sahip çıkmayı amaçladığımız bu projemizi de hayata geçireceğiz. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” dedi.