Geleceğin sanatçıları Yenişehir’de yetiştiriliyor

• 26 Aralık 2022
Yenişehir Belediyesi Kişisel Gelişim Merkezi, geleceğin sanatçılarını yetiştiriyor.

Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM), kültür-sanat ve dans kurslarına devam ediyor. Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kurslar aracılığıyla geleceğin sanatçıları yetiştiriliyor. Merkezde, 16 farklı branşta (bağlama, bale, drama, gitar, halk oyunları, keman, modern jazz dans, latin dansları, pilates, reformer pilates, piyano, resim, tiyatro, yaratıcı yazarlık, yoga ve zumba) profesyonel eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor. Vatandaşlar, 0324 606 07 75 numaralı telefonu arayarak veya portal.yenisehir.bel.tr internet adresi üzerinden detaylı bilgi alarak kurslara kayıt yaptırabiliyor.