İstanbul Büyükşehir’den Global Espor oyunlarına ev sahipliği

• 26 Aralık 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Global Espor Oyunları’na ev sahipliği yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul ve Türkiye Espor Federasyonu tarafından desteklenen uluslararası GEG22 organizasyonu, 15-17 Aralık 2022 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleştirildi. Spor, teknoloji, eğlence ve kültür arasında köprü kurmayı amaçlayan organizasyon, 65 farklı ülke ve bölgeden 300’den fazla esporcunun katılımıyla düzenlendi. GEG22, ulaşılan ülke ve sporcu sayısı bakımından 2021’de Singapur’da düzenlenen GEG21’in iki katından fazla sporcuyu bir araya getirdi.