“Medeniyetin Merkezine Yolculuk” programı tamamlandı

• 26 Aralık 2022
Atakum Belediyesi’yle Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Samsun Şubesi’nin işbirliğinde düzenlenen “Medeniyetin Merkezine Yolculuk” adlı gelişim programı tamamlandı.

Atakum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’yle Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Samsun Şubesi’nin işbirliğinde düzenlenen, kadınların gelişimini destekleyen, eğitimlerden ve farkındalık söyleşilerinden oluşan “Medeniyetin Merkezine Yolculuk” adlı gelişim programı tamamlandı. Program bir ay sürdü. Atakum Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Dilek Ulusoy, Samsun’da Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzalayan tek belediye olan Atakum Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Program, katılım belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.