Mersin Büyükşehir Belediyesi eğitim hizmetlerini sürdürüyor

• 26 Aralık 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, okuma-yazma kursları düzenlemeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, okuma-yazma kurslarının dördüncüsünü Çilek Mahallesi’nde açtı. Çilek Mahallesi’ndeki kursa, okuma-yazma bilmeyen kadınlar katılıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Bu yıl da sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı mahallelerde LGS kurs merkezi açtık. Bu mahallelerde yaptığımız alan taraması çalışması aracılığıyla okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara ulaştık. Dört kurs merkezinde okuma-yazma kursu veriyoruz. Okuma-yazma bilmeyen vatandaşlar, TEKSİN üzerinden bize ulaşabilir,” dedi.