Mudanya Belediyesi, eğitime desteğini sürdürüyor

• 26 Aralık 2022

Mudanya Belediyesi, ilçedeki her öğrencinin eşit fırsatlardan yararlanabilmesi için eğitime desteğini sürdürüyor, ilçe genelindeki okullarda bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eğitime önem veriyor. Eğitime yönelik çalışmalar kapsamında, Halitpaşa Ortaokulu’nun talebi doğrultusunda fen bilimleri dersi için laboratuvar hazırlandı. Öğrenciler, tam donanımlı laboratuvarda deneyler yapabilecek.