Ödemiş Belediyesi vatandaşların yaşam kalitesini yükseltiyor

• 26 Aralık 2022
Ödemiş Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Her yaştan vatandaşa hitap etmesi hedeflenen çalışmalar kapsamında sağlık taraması yapıldı, kadına yönelik şiddet ve uyuşturucuyla mücadele hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi, çocuklar için eğlenceli spor etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlik dizisinin ilk durağı Gölcük (Zeytinlik) oldu. Ödemiş Belediyesi’nin farklı birimlerinde görevli sosyolog ve psikologların da eşlik ettiği etkinlikler kapsamında toplumsal cinsiyet eşitliği, şiddetle mücadele yolları, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında bilgi verildi.