4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası sona erdi

• 5 Aralık 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası sona erdi.

Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu’na bağlı 25 amatör sportif balıkçılık derneğinden 150 yarışmacının 75 kulvarda mücadele ettiği 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası, oltaların toplanması ve 20 saha hakeminin ölçümleri tamamlamasıyla sona erdi. Turnuvada dereceye giren yarışmacılara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar adına çeşitli ödüller ve plaket verildi. Turnuvaya, Antalya, Kocaeli, İzmir, Mersin, İstanbul, Adana, Osmaniye’den 150 olta balıkçısı katıldı.