Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında

• 5 Aralık 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine dört çeşit sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ediyor.

“Öğrenci dostu” kent hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkente üniversite eğitimi için gençlere destek olmaya devam ediyor. Daha önce üniversite öğrencilerine çorba dağıtımı yapan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ekim ayından bu yana dört çeşit sıcak yemek hizmeti veriyor. ODTÜ’nün de eklenmesiyle yemek ikramının yapıldığı noktaların sayısı beşe yükseldi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, hafta içi her gün 14:30-17:30 saatleri arasında Gazi Üniversitesi ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Beşevler yerleşkeleriyle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa ve Çubuk yerleşkelerinde, hafta sonu da 13:00-16:00 saatleri arasında ODTÜ A4 girişinde sıcak yemek hizmeti sunuyor.